Satu Mare: Amenzi de 23.000 lei şoferilor sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Poliţiei Rutieră din judeţul Satu Mare au aplicat ieri 278 de sancţiuni contravenţionale pe raza municipiului şi au controlat alte 90 de persoane şi 82 de autovehicule în localităţile din judeţ, valoarea totală a amenzilor fiind de 23.000 lei.

În urma acţiunilor de prevenire a evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri au aplicat pe parcursul zilei de ieri un număr de 278 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 21.000 de lei. Amenzile au vizat 71 de şoferi care nu au respectat regimul legal de viteză, 50 care nu au purtat centurile de siguranţă, 28 de mopedişti, 26 de biciclişti, 14 şoferi care nu aveau asupra lor toate documentele necesare şi alţi 11 care conduceau autovehicule cu diferite defecţiuni tehnice.
Acţiunile rutiere au continuat şi în diferite localităţi din judeţ, printre care Beltiug, Culciu, Păuleşti, Valea Vinului, Pomi şi oraşul Ardud. Înc adrula cestei acţiuni au fost oprite 82 de autovehicule pentru verificare şi au fost legitimate 90 de persoane. Valoarea totală a celor 19 sancţiuni contravenţionale aplicate se ridică la 2.000 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite