Satu Mare: Amenzi de 10.000 lei în domeniul public şi pe drumurile publice într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii sătmăreni au aplicat ieri aproape 10.000 lei amendă în domeniul public şi în trafic cu scopul de a psătra liniştea publică şi de a preveni accidentele rutiere. Jumătate din valoare s-a aplicat şoferilor şi jumătate prostituatelor şi cerşetorilor.

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Satu Mare au aplicat pe parcursul zilei de ieri nu mai puţin de 28 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.585 lei. Amenzile au fost aplicate pentru nerespectarea ordinii şi liniştii din domeniul public, fiind amendate atât prostituate care apelau la trecători în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, cât şi cerşetori care apelau la mila publicului.
În ceea ce priveşte amenzile pe drumurile publice, poliţiştii rutieri au aplicat 80 de sancţiuni contravenţionale şoferilor sătmăreni, în valoare totală de 4.830 lei. 20 de amenzi au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de pe diferite sectoare de drum, 10 amenzi pentru şoferii care nu aveau asupra lor diferite acte prevăzute de lege, 6 pentru şoferi care conduceau autoturisme cu diferite defecţiuni tehnice, 5 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 3 amenzi pentru opriri şi staţionări neregulamentare, 7 pentru mopedişti, 2 pentru biciclişti, 3 pentru pietoni şi alte 17 amenzi pentru alte abateri de la normele rutiere.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite