Satu Mare: Alcool fără acte, confiscat de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În portbagajul maşinii unui sătmărean, poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit aproape 100 de litri de alcool pentru care şoferul nu avea acte justificative a mărfii. Alcoolul în valoare de 4.000 de lei a fost confiscat. 

Maşina sătmăreanului Ioan Radu F., de 45 de ani, a fost oprită pentru control în municipiu luni, 14 martie în jurul orei 14.30.


 La controlul maşinii, poliţiştii au descoperit 95,4 litri alcool dublu rafinat de 92,1 grade, în cinci recipiente din plastic alb, în valoare de peste 4.000 lei. Pentru marfa pe care o transporta şoferul nu a putut prezenta factură fiscală de provenienţă de la antreprenori autorizaţi pentru producţie sau expeditori înregistraţi de astfel de produse.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru achiziţionare de alcool etilic şi de distilaţie în vrac de la alţi furnizori decât antreprenorii autorizaţi pentru producţie sau expeditori înregistraţi de astfel de produse şi ascunderea bunurilor ori a sursei impozabile sau taxabile în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Alcoolul a fost ridicat în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră sătmăreni, iar maşina a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite