Satu Mare: Agresat cu 15 înţepături şi tăieturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea Ambud a ajuns pe mâna medicilor în urma unui conflict iscat pe fondul consumului de alcool. Acesta a fost agresat fizic, fiind internat pe secţia de chirurgie cu 15 înţepături şi tăieturi de cuţit.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Ambud a fost transportat la spital vineri seară după ce a fost înjunghiat şi tăiat cu un cuţit de un tânăr de 27 de ani. Cei doi au intrat într-o situaţie conflictuală pe fondul consumului de alcool în incinta unui bar din localitate. În urma agresiunilor fizice au rezultat multiple răni ale victimei, tăieturi şi înţepături cu cuţitul în zona capului, toracelui, craniului facial, al umărului şi abdomenului.
„Bărbatul de 27 de ani a fost internat la secţia Chirurgie a spitalului Judeţean în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar în cursul zilei de azi a fost externat cu 15 răni, din care şase au necesitat cusături chirurgicale", spune Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.
Agresorul a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor port ilegal de cuţit,ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Bărbatul a fost prezentat instanţelor de judecată, fiind dispusă măsura de a nu părăsi localitatea pe durata cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite