Satu Mare: Aglomeraţie la chioşcuri pentru Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gherorghe Apan vrea să-i dăruiască nepotului întreaga colecţie Jules Verne
Gherorghe Apan vrea să-i dăruiască nepotului întreaga colecţie Jules Verne

Sătmărenii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a nu pierde primul număr al colecţiei Jules Verne, distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“. Volumul „20.000 de leghe sub mări" deschide minunata serie „Jules Verne", care cuprinde 40 de numere .

Încă înainte de deschiderea chioşcurilor de distribuţie a presei, sătmărenii au format cozi pentru a nu pierde primul volum al colecţiei Jules Verne, distribuit astăzi cu ziarul„ Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic“.


„M-am trezit de dimineaţă pentru că vreau să am în bibliotecă o nouă colecţie. În plus, am luat câte un volum şi pentru cei patru băieţi ai mei, dar şi pentru nora mea“, a declarat Maria Băbţan, de 50 de ani.


Primul volum a fost căutat şi de persoanele care au crescut împreună cu poveştile lui Jules Verne. „Îmi place Jules Verne. Le-am mai citit şi vreau să am toată colecţia. Sunt volume împresionante peste care merită să arunci un ochi“, a declarat Gheorghe Giurgi.

Au fost persoane care, dis de dimineaţă s-au grăbit să-şi cumpere volumul pentru nepoţi. „Am şi celelalte colecţii „Adevărul“, iar poveştile Jules Verne trebuie să se regăsească şi în biblioteca nepoţelului meu de 9 anişori“, a declarat Gheoghe Apan, de 60 ani.
Ioan Nistor, 58 de ani, a cumpărat primul volum din Jules Verne pentru nepoțelul său, Vlăduț. „Și eu am avut câteva cărți în copilărie, însă nu întreaga colecție. Sper să reușesc să-i cumpăr toată colecția“, a declarat sătmăreanul.

Tinerii au fost la fel de matinali. „Sunt volume interesante. Am mai citit Jules Verne iar acum vreau să am întreaga colecţie“, a declatat David Csiki, de 15 ani.

Miercurea viitoare, cititorii şi abonaţii ziarului „Adevărul" îşi vor îmbogăţi colecţia cu primul volum din „Insula misterioasă" (distribuit gratuit). Din 27 ianuarie, ziua când va apărea volumul al doilea din „Insula misterioasă", preţul unui exemplar va fi de 10,99 lei.
Nu rataţi în zilele de miercuri celelalte volume ale Colecţiei Jules Verne, tipărită acum de Editura Adevărul în condiţii grafice de excepţie. Fiecare exemplar va avea copertă cartonată, hârtie cu rezistenţă sporită şi va respecta grafica şi aspectul ediţiei originale, de acum 30 de ani.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite