Satu Mare: Adevărul de Seară angajează reporter!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul Holding angajează reporter pentru sediul din Satu Mare. Persoanele interesate pot trimite cv-uri până la data de 17 aprilie 2011 la adresa de e-mail: cariere@adevarulholding.ro (Subiect: „Reporter Satu Mare“) la numărul de fax 0268-419/343 sau direct la sediul Adevărul Satu Mare, Casa de Modă din strada Horea numărul 1, etaj 4.    

Descrierea postului: Identifică evenimentele deosebite ale zilei şi se mobilizează pentru obţinerea informaţiilor necesare în cel mai scurt timp. Se documentează din diferite surse (deplasare pe teren, TV, agenţii de presă, posturi radio) în vederea identificării subiectelor. Redactează materialele redacţionale specifice ( articole, reportaje, etc.) pentru Adevărul de Seară, Adevărul şi Click (print şi online). Caută şi selectează imagini care să susţină materialul ce urmează a fi publicat. Livrează în timp real informaţii şi produse jurnalistice. Colaborează permanent cu departamentele redacţionale pentru schimbul de informaţii, documentare şi planificare eficientă. 

Cerinţe: studii superioare; experienţa în presă de minim 3 ani , cunoştinţe temeinice de limba română, excelente abilităţi de comunicare (scris şi oral), persoană dinamică, motivată, entuziastă, cunoştinţe solide de operare PC. 
Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită CV-urile, până la data de 17 aprilie 2011 la adresa de e-mail: cariere@adevarulholding.ro (Subiect: „Reporter Satu Mare“) la numărul de fax 0268-419/343 sau direct la sediul Adevărul Satu Mare, Casa de Modă din strada Horea numărul 1, etaj 4.    

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite