Satu Mare: Accident rutier cu o şoferiţă încarcerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sătmăreancă a rămas încarcerată într-un autoturism în urma unui accident produs în această dimineaţă între localităţile Ciuperceni şi Livada. Pompierii sătmăreni au acţionat la scoaterea victimei din autoturism, după care ea a fost rpedată medicilor de pe ambulanţă.

Sătmăreanca Anamaria P. de 35 de ani a fost implicată într-un grav accident rutier în această dimineaţă. Ea a intrat cu atoturismul într-un copac după ce a intrat în coliziune cu un alt şofer ce se deplasa din sensul opus de mers. Evenimentul s-a petrecut între localităţile Ciuperceni şi Livada astăzi, în jurul orei 10.00. Autoturismele au intrat în coliziune şi au părăsit partea carosabilă a drumului.

Pompierii sătmăreni s-au deplasat la faţa locului pentru a acţiona pentru descarcerarea victimei, femeia aflându-se în prezent la Spitaul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Victimele accidentului au transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii sătmăreni au început cercetările în vederea stabilirii codiţiilor în care s-a petrecut evenimentul. Celor doi şoferi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. din sânge.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite