Satu Mare: A vrut să intre în ţară cu o maşină furată din Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost depistat ieri de poliţiştii de frontieră sătmăreni în timp ce vroia să intre în ţară conducând un Mercedes Benz furat din Croaţia. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Vasluianul Cristian C., în vârstă de 35 de ani, a fost prins ieri de poliţiştii de frontieră sătmăreni de la Vama Petea în timp ce încerca să intre în ţară conducând o autoutilitară Mercedes Benz care figura ca fiind furată din Croaţia. „Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul de frontieră conducătorul auto a prezentat pentru maşină şi un certificat de înmatriculare provizoriu. În urma verificărilor efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autoutilitara figurează ca fiind furată din Croaţia din septembrie 2010”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare.

Conducătorul auto a declarat că, în urmă cu câteva zile, a văzut autoutilitara pe o pagină web a unei societăţi comerciale din străinătate, a luat legătura telefonic cu reprezentantul firmei respective şi s-au înţeles pentru achiziţionarea maşinii. Bărbatul s-a deplasat în străinătate şi a plătit 10.600 euro pentru autovehicul.

Lui Cristian C. i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite