Satu Mare: A vrut să-şi pună capăt zilelor cu medicamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 57 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor cu medicamente. Femeia a vrut săs  esinucidă cu medicamente sâmbătă, însă încercarea a eşuat şi a ajuns pe mâna medicilor.Ea a fost internată pe Terapie Intensivă, urmând să fie transferată la Psihiatrie.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în stare de vigilenţă alterată şi cu tulburări de echilibru. Ea a fost diagnosticată cu intoxicaţie volutnară de medicamente şi internată pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Satu Mare, unde beneficiază de investigaţii şi tratament de specialitate - informează reprezentanţii sptialului. Starea femeii a fost normalizată şi s-a echilibrat hepodinamic, urmând ca astăzi să fie transferată pe secţia de Psihiatrie. Pacienta va fi evaluată psihiatric pentru tentativa autolitică, pentru a se stabili conduita psihofarmacoterapeutică şi asistenţa pishologică specifică.
În cest weekend au mai fost primiţi la Unitatea de Primiri Urgenţe 121 de copii şi alţi 219 adulţi cu diferite probleme de sănătate. Printre pacienţi s-au numărat şi doi bărbaţi, de 54 şi 50 de ani, victimele unor accidente rutiere.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite