Satu Mare: A vrut să-şi pună capăt zilelor cu lac de parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, în faţa secţiei de Reanimare
Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, în faţa secţiei de Reanimare

O femeie în vârstă de 52 de ani din oraşul Carei a încercat să se sinucidă consumând lac de parchet. Femeia este itnernată pe secţia Reanimare a Spitalului Judeţean Satu Mare, aceasta fiind a treia tentativă de suicid.

O careiancă în vârstăd e 52 de ani a încercat să se sinucidă aseară înghiţind circa 100 de ml de lac de parchet.
Femeia a fost transprotatăd e urgenţă de la Spitalul Judeţean Satu Mare, după ce a înghiţit lac de parchet. Pacientul este recidivist, aceasta fiind cea de-a treia încercare de a-şi pune capăt zilelor.
După ce a fost transportată la spital, pacientea a fost dezintoxificată, respectiv i-au fost aplicate antidotul şi tratamentele corespunzătoare.
 „Pacientul a ajuns pe mâna medicilor aseară, în jurul orei 21.00, fiind internată direct pe secţia de Reanimare. Aici o vom ţine 2-3 zile, până la stabilizarea stării ei, după care îi vom face transferul la secţia interne sau psihologie, la nevoie. Deocamdată este perfuzată şi îi sunt supravegheată funcţiile vitale. Dacă totul merge bine, spitalizarea nu va dura mai mult de 7 zile”, spune Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitlului Judeţean.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite