Satu Mare: A murit în drum spre locul de muncă. Un tânăr de 23 de ani a intrat cu mașina sub un TIR și a murit pe loc.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani din Supur și-a pierdut viața aseară într-un grav accident de circulație petrecut la ieșirea din localitatea Mădăras. Dănuț Varga a intrat cu mașina sub un autotractor de peste 40 de tone și a murit pe loc. Se pare că tânărul se grăbea la servici. Accidentul a avut loc în jurul orei 19.20.

Viteza excesivă, vizibilitatea redusă din cauza ceții și șoseaua acoperită cu polei sunt cauzele teribilului accident petrecut aseară la ieșirea din localitatea Mădăras spre Satu Mare. Potrivit polițiștilor tânărul de 23 de ani a pierdut controlul volanului asupra direcției de mers din cauza vitezei excesive cu care circula, a derapat intrând pe contrasens și s-a izbit de un autotractor care venea regulamentar dinspre Satu Mare către Mădăras.

În urma impactului, Dănuț Varga a murit iar pentru a fi scos dintre fiarele mașinii a fost nevoie de intervenția pompierilor. „Așa accident nu am văzut de mult. Săracul băiat nu a putut fi scos din mașină numai cu ajutorul pompierilor. Stăm ore întregi cu radarul afară și îi amendăm ori de câte ori îi prindem conducând cu viteză și tot nu înțeleg cât e de periculos“, a declarat Sorin Lăpuște, adjunctul șefului de post din Ardud.

Șoferul autotractorului, Istvan Forgaș, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero însă i-au fost recoltate și probe biologice de sânge. 
Accidentul a blocat circulația rutieră pe ambele sensuri mai bine de o oră.




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite