Satu Mare: A cerut 600 euro despăgubire pentru două perechi de cizme pierdute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sătmăreancă a reclamat un atelier de reparaţii încălţăminte la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OPC) pentru că pantofarul i-a pierdut cizmele lăsate la reparat înainte de Crăciun, Femeia a cerut despăgubiri de 600 de euro.

O sătmăreancă a reclamat un pantofar din oraş la OPC pentru că acesta i-a pierdut cele două perechi de cizme duse la reparat înainte de sărbători. Pantofarul s-a trezit cu o reclamaţie la OPC în ziua de Crăciun şi cu o solicitare absurdă din partea clientului: să achite o desppgubire de 600 de euro, spunând că atâta au costat-o cizmele pierdute.
Directorul coordonator al OPC, Valentin Breban, susţine că cerinţele consumatorului sunt absurde, fiind vorba de două perechi de cizme deja folosite şi o sumă destul de mare cerute ca recompensă.
„Femeia a depus reclamaţia împotriva pantofarului în ziua de Crăciun, solicitându-i contravaloarea obiectelor pierdute, respectiv suma de 600 de euro. Ea susţinea că aceasta este valoarea echivalentă a celor două perechi de cizme. În privinţa pretenţiilor clientului, suma cerută este absurdă, aşadar am pus la dispoziţia pantofarului să găsească pantofii în termen de 15 zile, după care, dacă nu va reuşi, va trebui să se ajungă la înţelegere pe cale amiabilă”, spune Breban.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite