Satu Mare: 99 noi locuri de muncă în străinătate şi alte 152 în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare pune la dispoziţia sătmărenilor 99 noi locuri de muncă în ţările membre ale Uniunii Europene şi alte 152 disponibile în judeţul nostru. Cei interesaţi pot obţine informaţii la sediul AJOFM.

99 noi locuri de muncă în Spania, Polonia, Danemarca, Germania şi Austria şi alte 152 în judeţul nostru sunt disponibile în săptămâna 11-17 iulie prin intermediul AJOFM Satu Mare.
Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă peste hotare pot opta acum pentru unul din cele 55 de posturi de lucrători calificaţi în ferme sau grădinari în Danemarca, 10 posturi de asistenţi medicali în Germania, 13 posturi de cercetători şi doctoranzi din Polonia, 20 de posturi de ingineri în Spania şi un post de mecanic auto din Austria.Detalii la sediul AJOFM, strada Ion Ghica nr. 36.

152 locuri în judeţ
Tot începând de luni, în judeţ sunt disponibile 152 de posturi în diferite domenii, printre care industria textilă, comerţ şi diferiţia genţi. În municipiul reşedinţă de judeţ sunt 92 de posturi vacante, dintre care 10 encesită studii superioare, 78 studii medii şi 4 nu necesită calificare. Alte 43 de locuri de muncă sunt disponibile în municipiul Carei, 14 în oraşul Negreşti-Oaş,  şi trei în oraşul Ardud. Săptămâna aceasta nu sunt posturi disponibile în Tăşnad şi Turţ.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite