Satu Mare: 90 de locuri de muncă în oraş şi 275 în UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare anunţă 90 de noi locuri de muncă în judeţ şi 275 în trei alte ţări ale Uniunii Europene. Cei interesaţi pot contacta AJOFM pe strada Ion Ghica nr. 36 sau la telefon 0261.770.237.

AJOFM Satu Mare pune la dispoziţia şomerilor sătmăreni 90 de noi locuri de muncă în municipiul Satu Mare. Dintre acestea, jumătate sunt în domeniul confecţiilor, iar restul în comerţ, construcţii şi diferite ateliere. Doar 5 dintre posture cer studii superioare, 82 dintre locuri necesită studii medii, iar trei nu cer nicio pregătire profesională.
În privinţa locurilor de muncă disponibile în ţările Uniunii Europene, AJOFM anunţă 275 posturi vacante în Danemarca, Estonia şi Malta. Pentru Danemarca se caută 50 de lucrători la ferme respectiv pentru cultivarea fructelor, în Estonia se caută cinci arhitecţi, ingineri şi manageri e proiecte, iar în Malta în continuare este lipsă acută de asistenţi medicali, fiind vacante 200 de posturi, şi farmacişti, în număr de 20. Înformaţii suplimentare se pot obţine de la sediul AJOFM pe strada Ion Ghica nr. 36 sau la telefon 0261.770.237.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite