Satu Mare: 70 de ani de la Dictatul de la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Satu Mare se va avea loc simpozionul ştiinţific internaţional „70 de ani de la Dictatul de la Viena”. Evenimentul se va desfăşura vineri, 24 septembrie la Filarmonica Dinu Lipatti şi la sediul Universităţii de Vest Vasile Goldiş, de pe strada Ştefan cel Mare.

Prefectura Satu Mare, Universitatea de Vest Vasile Goldiş – filiala Satu Mare, alături de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război – Filiala „Dr. Vasile Lucaciu”, Asociaţia Judeţeană Satu Mare a Românilor Refugiaţi, Expulzaţi şi Deportaţi, Asociaţia Naţională „Cultul Eroilor” – Filiala Satu Mare şi Societatea Cultural Patriotică „Avram Iancu” – Filiala Satu Mare organizează simpozionul ştiinţific internaţional „70 de ani de la Dictatul de la Viena”.nÎ cadrul simpozionului îşi vor prezenta lucrările 30 de istorici români şi străini, respectiv academicieni recunoscuţi.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, începând cu ora 10.00 la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”, sala de concerte, unde vor fi prezentate o parte din lucrări, iar de la 15.00 la filiala Universităţii Goldiş, de pe strada Ştefan cel Mare nr. 7, fiind prezentate a doua parte a lucrărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite