Satu Mare: 33 de tineri s-au înscris la şcoala de DJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

33 de tineri din Satu Mare, Maramureş, Carei şi Negreşti au început ieri cursurile în cea de-a doua sesiune a şcolii de DJ, singura de acest gen din Transilvania. Cursurile se desfăşoară la Şcoala de Arte, iar preţul este de 750 de lei.

Convins de succesul primei promoţii, Dacian Codreanu, iniţiatorul acestor cursuri, speră ca şi cea de a doua generaţie de DJ să obţină rezultate bune. Trei profesionişti se vor ocupa de iniţierea cursanţilor. Lecţiile teoretice de inginerie de sunet vor fi ţinute de Istvan Nicoară, cele despre playere şi mixaje de Dan Borota, iar cursurile legate de softuri şi editare sunet vor fi susţinute de Marius Iftimovici. Legislaţia privind drepturile de autor le va fi prezentată cursanţilor de Dacian Codreanu.

Trei luni de şcolarizare

Cursurile vor dura trei luni. După cele trei luni de şcolarizare, ei vor susţine examene teoretice şi practice în urma cărora vor primi diplome emise de Şcoala de Arte şi acreditate de Ministerul Culturii, recunoscute în străinătate. Cu aceste diplome, DJ-ii vor putea să îşi înfiinţeze o firmă şi li se vor putea elibera licenţele de drepturi de autor ca să poată munci legal“, a declarat Dacian Codreanu, iniţiatorul şcolii.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite