Satu Mare: 29.000 lei amenzi pentru şoferi şi pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 29.000 de lei este cuantumul amenzilor aplicate de poliţiştii rutieri sătmăreni în perioada 18-20 februarie pe drumurile publice. Au fost aplicate un număr de 350 de sancţiuni contravenţionale.

350 de amenzi au aplicat poliţiştii rutieri sătmăreni pe drmurile publice în acest weekend şoferilor care nu au respectat prevederile Codului Rutier. Astfel, au fost sancţionaţi 122 de conducători auto care nu au respectat regimul legal al vitezei, 61 care nu au folosit centurile de siguranţă, 30 de persoane ale căror autoturisme prezentau diferite defecţiuni tehnice şi alţi 13 care nu aveau toate documentele asupra lor. Tot în aceeaşi perioadă, au fost amendaţi şi 27 de biciclişti, respectiv câte 5 căruţaşi, mopedişti şi pietoni.
Au fost ridicare în vederea suspendării 20 de permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordare de prioritate, 4 pentru consum de alcool, 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru circulaţie pe sens opus. Cuantumul total al amenzilor se ridică la 29.000 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite