Satu Mare: 264 oferte de muncă în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Danemarca și Slovenia pun la dispoziția sătmărenilor interesați nu mai puțin de 264 de locuri de muncă în domenii precum agricultura, sudori și lăcătuși. În județ sunt disponibile 120 de job-uri cele mai multe fiind oferte în domenii precum textile și tâmplărie.

În Danemarca sunt disponibile 252 de locuri de muncă în ferme de cultivare a legumelor, fructelor de pădure, ferme de creștere a porcilor, vacilor, lucrători calificați în agricultură și lucratori  specializați în fertilizarea solului prin irigații dar și lucrători necalificați în ferme de cultivare a fructelor și legumelor. În Slovenia își pot găsi un loc de muncă 12 persoane ca lăcătuși/reglori și sudori MAG.

120 locuri de muncă vacante în județ
Și agenții economici din județ au la dispoziția celor aflați în căutarea unui loc de muncă 120 de job-uri. Cele mai mute sunt oferte în domeniul confecțiilor, tâmplăriei și încălțăminte.  Persoanele interesate se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Ion Ghica, numărul 36 sau la numărul de telefon 0261-770237.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite