Satu Mare: 20 de perechi vor concura la Miss & Mister Boboc Colegiul Economic "Gheorghe Dragoş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece fete şi zece băieţi de la Colegiul Economic Gheorghe Dragoş vor participa la concursul "Miss şi Mister Boboc" organizat la data de 18 noiembrie, la Club Insomnia. Invitatul special din acest an va fi formaţia "Deep Central".

20 de perechi de boboci vor concura anul acesta pentru titlul de Miss şi Mister Boboc Colegiul Economic "Gheorghe Dragoş" Satu Mare. Competiţia elevilor va avea loc la data de 18 noiembrie, la Club Insomnia, în cadrul unui show, al cărui invitat special este formaţia Deep Central.

"Ne-am propus un eveniment spectaculos. Din cele 46 de fete şi 27 de băieţi înscrişi, am ales câte 10 pentru a forma perechi pentru concurs, iar alţi elevi din liceu vor participa în calitate de artişti, oferind publicului spectacole de muzică şi dans", spune Andrea Laszlo, organizator.

Dacă multe licee din Satu Mare au ales să renunţe la acest eveniment, devenit deja o adevărată tradiţie la noi în oraş, elevii colegiului Gheorghe Dragoş se menţin în top. Balul bobocilor din acest an, deşi este mai sărăcăcios din punct de vedere financiar, e cu atât mai bogat pe plan artistic, majoritatea programelor fiind oferite de tinere talente din Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite