Satu Mare: 206 locuri de muncă sunt vacante în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Peste 200 de sătmăreni care nu au de lucru în acest moment pot aplica pentru un loc de muncă vacant. La ora actuală sunt 206 oferte de lucru în judeţ, dintre care 171  la Satu Mare 28 la Carei şi alte şapte la Negreşti Oaş.

148 de oferte sunt pentru sătmărenii cu studii medii, 16 pentru cei cu studii superioare şi şapte pentru cei care nu au nici o calificare. Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, telefon 0261-770.237.

Cele mai numeroase locuri de muncă, 58, sunt oferite în domeniul confecţiilor unde  se caută  confecţioneri şi asanblori articole din textile. Mai au şanse de angajare şi 25 de reprezentanţi comerciali şi 10 tâmplari universali.

Peste 370 locuri de muncă în UE

Şi o parte a ţărilor din Uniunea Europeană au trimis lista cu ofertele de lucru. Cele mai multe posturi libere le are Malta unde se caută 200 de asistenţi medicali şi 20 de farmacişti. Cipru are 144 locuri de  muncă vacante dintre care cele mai multe, 28, sunt  în domeniul panificaţiei. Trei asistenţi sociali pot alege să aplice pentru un post în Marea Britanie iar cinci ingineri în domeniul petrolier şi al gazelor au şanse de muncă în Spania. 



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite