Satu Mare: Sub 500 de oameni au protestat împotriva sărăciei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 500 de sătmăreni au ieşit astăzi în faţa prefecturii pentru a protesta împotriva sărăciei. Protestatrii fac parte din diferite sindicate şi organizaţii sătmărene, precum teatrul sau filarmonica, dar au fost prezenţi şi cadre militare.

Vezi GALERIE FOTO
Sindicaliştii de la Teatrul de Nord, Filarmonica de stat „Dinu Lipatti”, Sindicatul Liber SAMUS Electrolux, Sindicatul Cadrelor Militare din Satu Mare, dar şi pensionarii au ieşit astăzi în faţa Prefecturii înarmaţi cu pancarte, pentru a protesta în cadrul primului Miting al Sărăciei organizat la Satu Mare. Prin această acţiune, protestatarii doresc să atragă atenţia Guvernului asupra condiţiilor în care România şi românii au ajuns de când au loc schimbări majore privind salariile, pensiile şi impozitele. Printre cei mai nemulţumiţi s-au arătat a fi pensionarii şi bugetarii, în special angajaţii instituţiilor de cultură, care au ieşit cu pancartele în faţa adunării.
„Pe vremea lui Ceauşescu am trăit de 1000 de ori mai bine din pensie. Regret acele vremuri, deşi multora nu le pare rău după el”, spune Viorica Pavel, pensionară.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite