Satu Mare: 1.550 pachete de ţigări capturate de poliţiştii de frontieră careieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost prinşi de poliţiştii de frontieră, azi-noapte în Carei, cu 1.550 de pachete de ţigări de contrabandă.  Sătmărenii le-au declarat poliţiştilor de frontieră că le-au achiziţionat din localitatea Halmeu de la o persoană necunoscută, fiind destinate comercializării pe raza municipiului Carei .

Poliţiştii de frontieră careieni au oprit pentru control, azi-noapte, în jurul orei 0.35, la intrarea în municipiul Carei dinspre Satu Mare ,un autoturism Peugeot 406 cu numărul de înmatriculare SM-05-HRW,la bordul caruia se aflau şoferul, Virgil B.,în vârstă de 27 ani,şi pasagera Renata V.,în vârstă de 24 ani. Cu ocazia controlului au fost desoperite în portbagajul autoturismului cantitatea de 1.550 pachete de ţigări, pe care cele două persoane susţin că le-au achiziţionat din localitatea Halmeu de la o persoană necunoscută, fiind destinate comercializării pe raza municipiului Carei .
 Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor două persoane acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete,în conformitate cu prevederile Codului fiscal. Cantitatea de 1.550 pachete de ţigări, în valoare de 6.665 lei, precum şi autoturismul în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite