Satu Mare: 144 vitezomani amendaţi într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri au aplicat 298 de sancţiuni contravenţionale în termen de 24 de ore, din care 144 pentru şoferii care au depăşit limita legală de viteză. Cuantumul total al amenzilor atinge  20.250 lei.

În cadrul acţiunii ce vizează reducerea numărului de evenimente rutiere generate pe fondul consumului de alcool, al depăşirii limitei legale de viteză pe diferite sectoare de drum respectiv pentru încălcarea legislaţiei în domeniu, poliţiştii rutieri au aplicat în cursul zilei de ieri un număr de 298 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe amenzi, 144 din numărul total, au fost aplicate vitezomanilor din cauza depăşirii limitei legale de viteză valabilă pe diferite sectoare de drum.
Printre şoferii sancţionaţi se numără pe de altă parte şi 44 care nu au purtat centura de siguranţă, 23 care conduceau autovehicule cu diferite defecţiuni tehnice, 14 care nu aveau documente asupra lor, 7 persoane care au oprit şi staţionat neregulamentar, trei conducători de mopede, 14 biciclişti şi doi căruţaşi. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 20.250 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite