Satu Mare: 14.000 lei amenzi pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Rutieră a aplicat în cadrul acţiunii de ieri 206 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 14.000 lei şoferilor sătmăreni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Rutiere au acţionat ieri pe drumurile publice în vederea prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere de pe drumurile publice dinmunicipiu şi din judeţ. În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat un total de 191 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de 10.000 lei. Au fost sancţionaţi un număr 55 de şoferi care au depăşit limitele elgale de viteză, 30 care nu au folosit centurile de siguranţă, 4 pietoni, 10 care nu aveau documentele obligatorii asupra lor, 10 care conduceau autoturisme cu diferite defecţiuni tehnice, 13 biciclişti, 3 căruţaşi şi 9 conducători de mopedă.
Poliţiştii rutieri continuat acţiunile şi în mediul rural, atât pe linie rutieră, cât şi în vederea combaterii contrabandei, atât în mediul rural, cât şi în comunele Halmeu şi Vetiş, respectiv oraşele Satu Mare şi Livada. În această acţiune au fost legitimate 130 de persoane şi verificate 98 de autovehicule, numărul sancţiunilor contravenţionale fiind 15, iar valoarea totală ale acestora fiind 4000 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite