Satu Mare: 11 motociclete furate din Italia, descoperite la Urziceni (IMAGINI VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

11 motociclete dezasamblate de diferite mărci, Ducati, BMW, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Triumph şi Honda, care figurează ca fiind furate din Italia în perioada 21 martie – 02 aprilie 2011 au descoperit poliţiştii de frontieră de la Urziceni în maşina unui bărbat de 42 de ani cu dublă cetăţenie româno-ucraineană. Nicolai G., transporta motocicletele printre colete cu articole de îmbrăcăminte.

Vezi aici imagini cu motocicletele furate din Italia descoperite în maşina cetăţeanului ucrainean

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a primit o ofertă de 100 de dolari din partea unei cunoştinţe pentru a transporta marfa dintr-o parcare din Ungaria până în localitatea Siret. El am mai precizat că nu avea cunoştinţă de încărcătura din maşină. Ucraineanul este cercetat pentru complicitate la furt iar poliţiştii au confiscat atât motocicletete cât şi articolele de îmbrăcăminte iar autoutilitara au reţinut-o la sediul IJPF.

„La verificarea compartimentului de marfă al maşinii, poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara este plină cu articole de îmbrăcăminte. Totodată, şoferul a prezentat la control, pe lângă documentele personale şi cele ale maşinii, şi două avize de însoţire a mărfii, unul din 20 martie şi celălalt din 06 aprilie a.c., eliberate de două societăţi comerciale din Budapesta, dar care nu aveau ştampila firmei emitente şi nici datele firmei beneficiare“, a declarat Oana Totorean, purtătorul de cuvânt al IJPF Satu Mare.

Unul dintre avize era eliberat pentru 50 colete cu 2.400 bucăţi pantaloni scurţi, în valoare de 13.522 dolari, iar celălalt pentru 6 colete a câte 48 bucăţi blugi bărbăteşti, în valoare de 1.872 dolari.

Poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la marfa din autoutilitară, motiv pentru care au efectuat un control amănunţit asupra maşinii şi au descoperit 475 pantaloni scurţi marca Glostory Men, 226 pantaloni de blugi marca Superlapp denim.

În spatele articolelor de îmbrăcăminte au găsit 11 cadre de motociclete şi subansamblele acestora.
Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru complicitate  la furt şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă. Motocicletele şi articolele de îmbrăcăminte au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, iar autoutilitara indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.
 


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite