Satu Mare: Un copil de șapte ani a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor de șapte ani a scăpat cu leziuni ușoare după ce aseară a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia. N.R. a fost transportat la spital cu o salvare cu traumatism cranio cerebral acut, contuzii la nivelul toracelui și membrelor. Mama a refuzat internarea băiatului în spital. 

O bătrânică a încercat să se spânzure
Printre sătmărenii care au ajuns în weekend la urgențe s-a aflat și o tânără de 19 ani care s-a intoxicat ușor cu monoxi de de carbon. Ea a primit, timp de trei ore, tratament de oxigenoterapie după care a fost lăsată să plece acasă. Incidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 19.30. Sfârșitul de săptămână a fost marcat și de o tentativă de sinucidere. O vârstnică de 79 de ani, bolnavă psihic, a încercat să se spânzure fiind însă salvată de familie. Bătrânica a fost internată la Neurologie.

Paramedicii SMURD au transportat, sâmbătă dimineața la spital, un bărbat de aproximativ 60 de ani pe care  l-au găsit inconștient în jurul unor containere. La scurt timp după ce a ajuns la UPU, bărbatul de murit. Poliția a fost anunțată iar cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor morții.
415 sătmăreni au avut nevoie de îngrijiri medicale în weekend, aceștia ajungând la Unitatea de Primiri Urgențe.


 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite