Satu Mare: Se caută o persoană cu piciorul tăiat de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Se caută o persoană cu piciorul tăiat de tren
Satu Mare: Se caută o persoană cu piciorul tăiat de tren

Un sătmărean cu piciorul stâng retezat de tren este dat dispărut iar poliţiştii şi pompierii sătmăreni îl caută în apele Someşului.

Ana Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare a declarat că piciorul bărbatului a fost retezat de la genunchi în jos, aseară în jurul orei 20.30, de trenul 4338 care circulă pe relaţia Halmeu-Oradea, pe Podul de Fier, însă trupul necunoscutului nu a fost descoperit, existând posibilitatea ca acesta să fi căzut în Someş. Vasile Donca, şeful de post al poliţiei Transporturi Feroviare din gara CFR Satu Mare, a declarat că impiegatul de mişcare de pe tren a zărit trupul necunoscutului întins pe calea ferată. „Cam la o distanţă de aproximativ 30 de metri a observat o persoană întinsă pe calea ferată. Mecanicul de locomotivă a frânat însă distanţa era prea mică. De aseară am început căutările. Este clar că a fost o tentativă de sinucidere şi este foarte posibil ca după ce trenul i-a retezat piciorul să se fi aruncat în Somerş“, a declarat Vasile Donca.

Poliţişti şi pompieri cercetează aria locului accidentului

La faţa locului poliţiştii au mai găsit bucăţi de articole de îmbrăcăminte provenite cel mai probabil din pantalonii sfâşiaţi de tren. Piciorul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean pentru expertizare. La această oră, două echipe de pompieri, o grupă de intervenţie iar o alta cu o barcă cu motor, se află la locul accidentului unde fac cercetări pentru a da de urma celui sau celei care a fost victima accidentului feroviar de aseară.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite