Satu Mare: O femeie a înghiţit 100 de cuie! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: O femeie a înghiţit 100 de cuie! (GALERIE FOTO)
Satu Mare: O femeie a înghiţit 100 de cuie! (GALERIE FOTO)

Maria Negrea, de 40 de ani se află acum sub supraveghere medicală. Medicii aşteaptă să vadă dacă femeia va elimina cuiele pe cale naturală sau va fi nevoie de intervenţie chirurgicală  

A recurs la gesturi extreme pentru a-şi îneca amărăciunea. O femeie de 40 de ani din Satu Mare a înghiţit, pe parcursul a două luni numai puţin de 100 de cuie, de mărimea unui chibrit. Pentru că avea dureri îngrozitoarea, Maria Negrea s-a dus la spital să vadă despre ce este vorba. Medicii au rămas surprinşi după ce i –au făcut radiografia şi au văzut cantitatea de cuie din stomac.
 Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian a declarată că toate aceste corpuri străine au ajuns deja în stomacul pacientei. Din fericire, viaţa femeii nu i-a fost afectată. Nu este pentru prima oară când se află internată în spital, medicii având-o în evidenţe de foarte mult timp.

„A fost internată de patru ori pentru că a înghiţit mai multe agrafe“, a spus Constantin Demian.

Femeia este depresivă


Se pare că femeia a căzut într-o stare de depresie. În urmă cu două luni, singura ei fiică a fugit de acasă. De atunci, periodic înghiţea cuie. „S-a supărat pentru că am fugit de acasă cu prietenul meu. Este pentru prima oară când face aşa ceva“, a spus Viorica Reszves, de 16 ani.
Femeia se află acum sub observaţie medicală, medicii urmând să decidă în zilele următoare cum
vor scoate cuiele. Există şi posibilitatea ca acestea să fie eliminate pe cale naturală. Dacă nu, vor pune mâna pe bisturiu.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite