Satu Mare: A căzut de la 7 metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: A căzut de la 7 metri înălţime
Satu Mare: A căzut de la 7 metri înălţime

Lucrările la podul peste râul Crasna din Berveni au fost recepţionate ieri. Un copil în vârstă de 11 ani se află în stare foarte gravă la spital după ce ieri a cazut cu partea toracică într-un gard iar Un bărbat de 51 de ani din localitatea Turţ-Băi a decedat în cursul zilei de ieri după ce a căzut dintr-un păr, de la înălţimea de şapte metri. Citiţi ştirile Adevărul la minut.


Recepţie
Pod provizoriu peste Crasna


Lucările la podul peste râul Crasna din Berveni au fost recepţionate ieri. Are o lungime de peste 45 de metri şi lăţimea de patru. Este singura cale de acces din Berveni către Carei. Investiţia se ridică la 600.000 de lei. Pentru a verifica rezistenţa podului provizoriu, reprezentanţii prefecturii au trecut peste el cu un camion de 17 tone. (I.G.)


Neatenţie
A ajuns cu plămânii perforaţi la spital

Un copil în vârstă de 11 ani se află în stare foarte gravă la spital după ce ieri a cazut cu partea toracică într-un gard. Moli Marcu se afla în vacanţă la bunicii din localitatea Vama, judeţul Satu Mare. În timp ce se juca, într-un moment de dezechilibru s-a produs nenorocirea. Acum el este internat la secţie Chirurgie din cadrul Spitalul Judeţean Satu Mare. (I.G.)

Deces
A căzut de la 7 metri


Un bărbat de 51 de ani din localitatea Turţ-Băi a decedat în cursul zilei de ieri după ce a căzut dintr-un păr, de la înălţimea de şapte metri. La faţa locului au ajuns imediat echipajele ambulanţei, însă Ioan Stanciu era deja mort. În cursul zilei de azi se va efectua şi autopsia cadavrului. (I.G.)

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite