Satu Mare: Şi-a ucis unchiul pentru a nu-şi împărţi amanta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Şi-a ucis unchiul pentru a nu-şi împărţi amanta
Satu Mare: Şi-a ucis unchiul pentru a nu-şi împărţi amanta

Ioan Lobonţ, un tânăr de 19 ani, riscă să facă închisoare după ce l-a omorât în bătaie pe Ioan Toduţ. Cei doi fecventau aceeaşi femeie. Mărul discordiei este o femeie de 35 de ani, care se pare că împărţea acelaşi pat cu cei doi, în timp ce soţul muncea în Grecia.

Un tânăr de 19 ani din localitatea Stâna a fost arestat aseară, după l-ar fi omorât în bătaie pe unchiul său de 35 de ani. Crima a avut loc din cauza unei femei, Simona Lodină, amanta ambilor bărbaţi. Din cercetările poliţiştilor, se pare că  bărbaţii s-au întâlnit accidental în casa femeii, iar tânărul de 19 ani, orbit de gelozie şi în stare de ebrietate, l-a lovit de câteva ori chiar pe unchiul său, pe care l-a târât apoi în curtea casei şi l-a lăsat să moară în agonie.
Crima pasională a şocat satul Stâna, din judeţul Satu Mare. Ioan Lobonţ, de 19 ani se întâlnea de aproximativ o lună cu Simona Lodină, femeie de 35 de ani, căsătorită şi cu doi copii. În acelaşi timp, şi unchiul tânărului, Ioan Toduţ (38 ani), umbla la aceeaşi femeie.
Joi dimineaţa, poliţiştii au fost anunţaţi de existenţa unui cadavru în curtea femeii. „Între cei doi, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, tânărul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în urma cărora Ioan Toduţ şi-a pierdut cunoştinţa. Ulterior, tânărul a târât victima lângă şură, unde a abandonat-o“, s-a precizat în comunicatul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.
Părinţii tânărului acuzat de crimă sunt la capătul puterilor. Acestora nu le-a venit să creadă că fiul lor, de 19 ani, ar fi putut să facă aşa ceva.
 
Femeia, mărul discordiei

„Am fost la el, în t imp ce îl audiau poliţiştii şi mi-a spus că el nu este vinovat cu nimic“, a spus disperată mama ucigaşului, Rodica Lobonţ. Femeia pentru care s-au certat cei doi este Simona Lodină, mamă a doi copii. Soţul acesteia este plecat la muncă în Grecia, însă acest lucru nu o împiedica să aibă relaţii şi cu alţi bărbaţi din sat.
„Este femeia tuturor, umblă cu mai mulţi bărbaţi, nu ştiu de ce nu l-a lasat în pace şi pe fiul meu“, a mai spus mama infractorului.

Părinţi bătuţi din cauza ei

Părinţii infractorului povestesc că au mâncat bătaie de la fiul lor din cauza femeii.
„A adus-o la mine în casă, a culcat-o în patul meu şi mi-am luat şi bătaie pentru că am încercat să spun ceva. Fiul nostru ne-a lovit de multe ori“, a spus tatăl infractorului, Ioan Lobonţ. Se pare că femeia avea relaţii intime şi cu unchiul agresorului. „Poate că a uitat pe cine a programat să vină la ea şi, când s-au întâlnit amândoi acolo, a ieşit scandal“, mai spune mama infractorului.
Ioan Lobonţ (19 ani) este cercetat în stare de arest pentru lovituri cauzatoare de moarte şi riscă între 5 şi 15 ani de închisoare, iar amanta acestuia Simona Lodină este cercetată, tot în stare de arest şi ar putea primi de la 3 luni la 7 ani ani de închisoare, pentru tăinuire şi favorizarea infractorului. Azi au fost propuşi înstanţei de judecată cu mandat de arest preventiv pentru 29 de zile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite