Satu Mare: Un tăşnădean şi-a înjunghiat soţia şi şi-a aruncat în aer apartamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare:  Un tăşnădean şi-a înjunghiat soţia şi şi-a aruncat în aer apartamentul
Satu Mare: Un tăşnădean şi-a înjunghiat soţia şi şi-a aruncat în aer apartamentul

Proprietarul apartamentului care se afla în locuinţă în momentul exploziei a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corporală

O butelie de aragaz a explodat într-un apartament de pe strada Zorilor din oraşul Tăşnad astăzi în jurul orei 13.20. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu care a fost stins la scurt timp de către pomperii din oraş, însă un bărbat de aproximativ 50 de ani care se afla în apartament la acea oră a suferit numeroase arsuri. Victima, care se presupune că ar avea probleme pshihice, a fost preluată de o salvare iar la această oră se află în drum spre Spitalul Judeţean Satu Mare. Din primele cercetări ale anchetatorilor la faţa locului se pare că explozia a fost provocată chiar de către proprietar.

Vom reveni cu detalii

Update:  Deflagraţia dintr-un bloc din Tăşnad a fost provocată în timpul unui scandal conjugal

Autorul gestului sinucigaş, Vişeu Gheorge şi soţia lui Eva sunt internaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean Satu Mare,  cu arsuri de gradul II şi III pe circa 60 la sută din suprafaţa corpului. În urma unor certuri domestice cu soţia lui, Gheorghe Vişeu din Tăşnad a luat butelia de la aragaz din bucătarie, a dus-o în camera de zi, a dat drumul la gaz după care i-a dat foc,  provocând o explozie de proporţii.     

Şase apartamente dintr-un bloc din Tăşnad sunt grav avariate după ce, astăzi în jurul orei 13.00,  pe strada Zorilor, nr.13, un bărbat din Tăşnad a provocat o deflagraţie aprinzând butelia în propriul apartament, nu înainte de a o lăsa deschisă, pentru ca în încăpere să se acumuleze gazul. Bărbatul se pare că a comis actul sinucigaş în timpul unui scandal cu soţia lui. Cei doi internaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean Satu Mare. ” Victimele exploziei din Tăşnad au suferit arsuri de gradul II şi III pe circa 60 la sută din suprafaţa corpului. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte  şansele de supravieţuire a acestora”, a declarat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.
 Apartamentul tăşnădeanului a fost distrus în proporţie de 80%,  iar alte cinci apartamente din bloc au fost afectate şi ele în urma exploziei. Potrivit Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă, unui autoturism Dacia1310 parcat lângă bloc i s-a spart parbrizul şi s-a deteriorat pavilionul şi capota maşinii.  Pagubele produse în urma exploziei au fost evaluate de către pompieri la aproximativ 30.000 lei. Sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite