Satu Mare: Trei noi şantiere în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Trei noi şantiere în centrul oraşului
Satu Mare: Trei noi şantiere în centrul oraşului

După atribuirea lucrărilor de reasfaltare, în urma licitaţiei programate în data de 24 august, trei noi şantiere vor fi deschise în plin centrul oraşului. 

După derularea formalităţilor de licitaţie pe care Primăria Satu Mare le organzează în prezent, trei noi şantiere vor fi deschise în zona centrală a municipiului. Pe străzile Vasile Lucaciu, Petru Bran şi Piaţa Romană se vor executa lucrari de reînnoire a asfaltului, după data de 24 august, când are loc atribuirea lucrărilor estimate la 409.156 de lei. “ Pe strada Vasile Luciaciu este vorba de circa 600 de metri pătraţi în jurul Bisericii Ortodoxe, în Piaţa Romană de 4500 de metri pătraţi, de la Podul Decebal până la sensul giratoriu spre Corvionilor şi mai jos spre Henri Coandă, iar pe strada Petru Bran se vor repara 1.700 de metri pătraţi de asfalt”, afirmă Horia Moţiu, coordonator de proiect din cadrul Primăriei Satu Mare.

Lucrări şi pe străzile 1 Decembrie 1918 , Eugen Lovinescu şi  Fabricii

Începând din data de 28.iulie s-a închis circulaţia autovehiculelor şi pe străzile 1 Decembrie 1918 şi Eugen Lovinescu, unde se execută lucrări de refacere a carosabilului, programate a fi finalizate în data de 18 august 2009.  În data de 3 august au început lucrările de reabilitare a unei porţiuni de 380 de metri de carosabil, şi pe strada Fabricii, între străzile Ilarie Chendi şi Avram Iancu. Lucrările executate de SC Construcţii Drumuri, vor dura circa două luni, şi sunt în valoare de 480 de mii de lei. Fundaţia prevăzută în proiect este de 70 de centimetri , iar carosabilul va fi refăcut până la pasarela de pe Fabricii.  În perioada lucrărilor circulaţia se va desfăşura pe ruta ocolitoare: strada I. Chendi, strada G. Bacovia şi strada G. Ureche. În a doua etapă a lucrărilor, în perioada 01 septembrie 2009 – 01 octombrie 2009, se va închide şi tronsonul cuprins între strada Avram Iancu şi strada Grigore Ureche.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite