Satu Mare: Nouă sătmăreni au ajuns la urgenţe în comă alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Nouă sătmăreni au ajuns la urgenţe în comă alcoolică
Satu Mare: Nouă sătmăreni au ajuns la urgenţe în comă alcoolică

Un număr record de sătmăreni, nouă, au ajuns la sfârşitul săptămânii trecute la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean (UPU) în comă alcoolică. Printre aceştia se numără şi un tânăr de 17 ani. Citeste şi: Braşov: Urgenţele de la Spitalul de Copii, în colaps

 Printre aceştia se numără şi un tânăr de 17 ani. Aceştia au primit tratamentul indicat în astfel de cazuri iar după ce şi-au revenit au fost lăsaţi să plece la casele lor. Pe lângă cei care au avut probleme cu alcoolul, au mai ajuns la Urgenţe 336 adulţi şi 140 de copii. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victimele unor agresiuni iar alte şase după ce au fost implicate în accidente de circulaţie.

Internaţi în spital

O femeie de 52 de ani din Medieşul Aurit se află internată la Terapie Intensivă cu fractură de femur, traumatism cranio cerebral acut, policontuzii la nivelul toracelui şi bazinului, iar un bărbat de 53 de ani, se află internat la Chirurgie, tot cu traumatism cranio-cerebral acut şi policontuzii. Alţi nouă sătmăreni au ajuns la UPU înţepaţi de viespi, albine, ţânţari, cinci muşcaţi de câini iar 3 au prezentat retenţie de căpuşă. Totodată s-au înregistrat două tentative de sinucidere prin ingestie de medicamente. Un bărbat de 45 de ani, se află internat la Terapie Intensivă, în comă de gradul III.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite