Satu Mare: Doi morţi, 16 răniţi în accidente şi 13 sătmăreni cu plăgi muşcate în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Doi morţi, 16  răniţi în accidente şi 13 sătmăreni cu plăgi muşcate în weekend
Satu Mare: Doi morţi, 16 răniţi în accidente şi 13 sătmăreni cu plăgi muşcate în weekend

Atât medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cât şi poliţiştii sătmăreni au avut de lucru în week-end. Ambulanţele au făcut faţă cu greu solicitărilor, numărul răniţilor ridicându-se la 18.  

Bilanţul din week-end a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare arată că 457 de sătmăreni s-au prezentat la unitate cu diferite probleme de sănătate. Dintre aceştia 18 au fost victime ale unor accidente de circulaţie soldate cu două decesuri. Un tânăr de 19 ani a murit la scurt timp după ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare iar cealaltă victimă, un bărbat de 80 de ani din Carei, a murit în seara zilei de vineri la UPU Satu Mare. Acesta a suferit un traumatism cranian şi mai multe leziuni interne. Alte două victime a unui accident rutier petrecut în zona Careiului, K.T. de 30 de ani şi P.E. de 19 ani au suferit mai multe fracturi la membrele inferioare şi se află internate în secţia Ortopedie.

Doi minori au căzut de la înălţime
Un minor de 16 ani B.H. a căzut dintr-un copac de la o înălţime de cinci metri  şi a suferit mai multe contuzii la nivelul membrelor, toracelui şi bazinului fiind internat în secţia de Chirurgie Infantilă iar C.M. de 8 ani a căzut cu pieptul în grilajul unui gard suferind un traumatism toracic şi se află internat în aceeaşi secţie. Starea lor de sănătate este stabilă iar viaţa nu le este pusă în pericol a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian. Deasemenea s-au înregistat 6 tentative de sinucidere, prin ingestie de medicamente, aurolac şi automutilare. Două dintre aceste persoane au fost internate la Psihiatrie. 13 sătmăreni s-au prezentat la UPU după ce  au fost muşcate de câini, pisică, iepure, căpuşă, şarpe sau înţepate de diverse insecte. La sfârşitul săptămânii s-au născut 17 copii, 7 băieţi şi 10 fetiţe.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite