Sătmărenii sunt mai aproape de Canada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghidul National Geographic de astăzi, „Canada“ a fost aproape epuizat în această dimineață la chioșcurile de ziare din Satu Mare. Călătoria imaginară la simpla răsfoire a ghidului i-a apropiat pe sătmăreni de țara situată la extremitatea nordică a continentului american.

„Eu sunt profesoară de limba și literatura română la Liceul „Ham Janos“, cumpăr mai multe exemplare din ghidul publicat de „Adevarul“, pentru profesorul de geografie din școală, pentru fiul meu care este în domeniul turismului, și pentru mine“. Aceste ghiduri sunt de o calitate foarte bună, și printr-o simplă răsfoire suntem parcă mai aproape de țările pe care dorim să le vizităm“, spune Adriana Sas Marinescu (52 de ani).

Canada, a doua cea mai mare ţară a lumii ca suprafaţă după Rusia, îi oferă turistului, de la est la vest şi de la nord la sud, o diversitate incredibilă de peisaje, condiţii climaterice şi arhitectură urbană. Tocmai de aceea turistul care doreşte să vadă această parte a lumii se trezeşte într-o mare dificultate: ce anume ar trebui să viziteze mai întâi într-o ţară atât de mare şi atât de provocatoare prin atracţiile sale? Experţii care au contribuit la scrierea Ghidului National Geographic  îţi vor explica pe larg ce anume merită vizitat şi cum poţi găsi cele mai bune soluţii pentru organizarea unei vacanţe cât mai reuşite. Hărţile detaliate ale oraşelor şi regiunilor, casetele cu recomandări, prezentările amănunţite ale tuturor regiunilor precum şi sfaturile utile de la sfârşitul volumului îţi vor simplifica întreaga călătorie şi te vor ajuta să planifici din timp vacanţa de la acest capăt al lumii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite