Sătmărenii ies din nou în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mesaj care circulă pe o reţea de socializare cheamă din nou sătmărenii în stradă. Acesta este cel de-al doilea miting de protest de la Satu Mare, după cel de duminică 15 ianuarie.

Mitingul este programat pentru asăzi, începând cu ora 18.00, în parcul din Piaţa Vasile Lucaciu. “Nu sunem huligani, nici membri de partid. Suntem cetăţeni! Nu protestăm numai împotriva unui preşedinte, oricât de autoritar sau de corupt este, ci împotriva unui clase politice înstrăinate şi incompetente. Ieşim din nou în stradă, cerând ceea ce democraţia românească a încetat să ne mai ofere: Libertate, Demnitate si Justiţie. Nu este o manifestaţie pro-opozitie. Mâine,  la ora 18.00, în centru, la statuia lui Lucaciu vom protesta şi împotriva lor, dacă ne ignoră sau ne încalcă drepturile!“ – aşa sună mesajul de mobilizare care circula ieri pe reţeaua de socializare.
Acesta este cel de-al doilea miting de protest de la Satu Mare. La primul, care s-a desfăşurat duminică, 15 ianuarie, au participat peste 300 de sătmăreni. Protestul s-a desfăşurat fără niciun fel de incidente.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite