Satu Mare: Sătmărenii sparg sute de lei în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Sătmărenii sparg sute de lei în week-end
Satu Mare: Sătmărenii sparg sute de lei în week-end

Tinerii vor să se distreze cu orice preţ la petreceri. Fie că se organizează în grupuri, fie singuri, party-urile sunt prioritatea numărul unu a sătmărenilor puşi pe distracţie.

Sătmărenii cu dare de mână nu se plâng la cheltuirea banilor pentru un party pe cinste, iar cei care duc lipsă de bani au găsit metode alternative necostisitoare. Locaţiile care oferă distracţie de sfârşit de săptămână sătmărenilor au fost pline şi aseară. Din multitudinea de locaţii în care tinerii îşi petrec timpul liber în nopţile de week-end, cele mai frecventate sunt cluburile cu muzică electronică, localurile în care se cântă live, dar şi terasele cu muzică ambientală pentru cei care preferă câteva ore liniştite petrecute în compania prietenilor.

Dare de mână la Score Pub

Aseară cele mai populate locaţii de petrecere a timpului liber au fost cluburile în care se organizează petreceri cu DJ şi atmosferă întreţinută de MC. The Score Pub, unde DJ Big Junior, unul dintre cei mai apreciaţi DJ sătmăreni a mixat live spre deliciul amatorilor de muzică house, minimal şi underground, a fost aproape neîncăpător. Peste 200 de persoane s-au dezlănţuit pe ringul de dans pe ritmurile celor mai tari hituri de clubbing. La acest party noutatea a constat în faptul că cei prezenţi au avut posibilitatea să le facă urări prietenilor la microfonul pus la dispoziţie de DJ,  urări la care toată lumea îşi ridica mâinile aer. Voia bună a fost stimulată de consumul de alcool. „Aici este cea mai bună băutură, dar mă descurc cu o havana şi aproape o sticlă de whiskey la vreo 200 de lei. La acest local nici nu te joci cu sucuri şi apă minerală“, spune  Dorin Fer, 20 ani, student la Cluj.

Între extaz şi chill

Party-ul de la Infinity Club s-a făcut auzit până la o depărtare de trei străzi. Cunoscut ca un loc în care tinerii şi adolescenţii dependenţi de muzică live şi drum and bas, aproape 100 de amatori de petreceri s-au adunat la eveniment. Dansurile erau foarte alerte, consumatorii de băuturi fiind neglijenţi paharele pe care ţineau în mâini. „Sunt ameţit de-a binelea şi simt că circul printr-un anotimp ciudat. Sunt pe banii mei, aşa că nimeni nu îmi comandă când să mă îmbăt şi când nu“, zice Marius Boitor, 26 ani, şef magazin. Acesta a cheltuit în jur de 400 lei. Muzica live a constituit un motiv de atracţie pentru sătmărenii rafinaţi, la localul Music`at. Clienţii erau aşezaţi la mese, iar înghesuiala maximă. Csaba Janos şi formaţia sa au creeat o atmosferă relaxantă, într-un stil retro şi pop. Tinerii s-au distrat până dimineaţa.

Ieftin sub cerul liber

Sătmărenii care nu au avut posibiliatea să se distreze alături de tinerii de bani gata au găsit ca şi cale de mijloc crearea uneri şezători chiar în Centrul Nou, unde glumeau şi se simţeau bine la o ţigară şi o sticlă de suc. Când vine vorba de parcuri, statuia lui Vasile Lucaciu este reperul numărul unu la întâlnirile de grup, de multe ori poposind la un trabuc ieftin chiar pe treptele piedestalului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite