Sătmărecele, favorite la Miss World

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece manechine au participat ieri la castingul pentru Miss World România 2010. Tinerele care au participat ieri la castingul organizat de agenţia Platinum Info Fashion din Bucureşti pentru Miss World România 2010 se pot califica şi la alte trei competiţii de profil Miss Globe, Miss Turism Queen şi Miss Model of the World.


Singura agenţie sătmăreană de modele care a participat la castimg a fost Gaby’s Models Agency, cu cele mai bune 10 modele, multe dintre ele cu renume în ţară şi străinătate. Marius Seceleanu, managerul agenţiei  Platinum le-a analizat pe fete, din cap şi până în picioare, dându-le sfaturi referitoare la zonele unde ar trebuie să mai scape de câţiva centimetri.

În urma unei scurte şedinţe foto, manechinele urmează să treacă printr-o altă preselecţie. „Concursurile mondiale din acest an sunt riguroase, Satu Mare este al nouălea oraş unde se organizează astfel de castinguri. Cred cu tărie că sătmărencele au şanse mari să intre printre cele 30 de finaliste, la competiţia defăşurată în 5 iunie 2010“, a spus Marius Seceleanu.

Sătmărencele, femei frumoase

Acesta a mai declarat că femeile din zona Sătmarului se diferenţiază de celelalte colţuri ale ţării, prin caracteristicile feţei. „Au o tipologie aparte, una benefică pentru concursurile de miss“, a mai spus Marius Seceleanu. Proba de foc se va defăşura în perioada 2-12 septembrie 2010, când cele 30 de modele vor participa la marea finală, unde  se vor desemna reprezentantele României la cele patru categorii de miss.
Un viitor model de succes este sătmăreanca Bianca Verciuc, de numai 15 ani, favorită în finala concursului. „Cred că voi fi selectată pentru concurs. Sunt înaltă, am dimensiunile potrivite“, a spus tânăra Bianca, care şi-a început cariera în modeling în urmă cu numai o lună.

România, reprezentată în China de o sătmăreancă

Este al doilea an consecutiv când agenţia bucureşteană solicită modele din Satu Mare la castinguri. Mădălina Găvruş, de 18 ani,  finalista de anul trecut, va reprezenta în septembrie ţara noastră la concursul Miss Turism Queen, desfăşurat în China. „Mădălina va purta 30 de ţinute cocktail, rochii superbe, însă pentru a putea reprezenta România la acest concurs, avem nevoie de sprijinul firmelor de design. Poate reuşim să obţinem o colaborare“, a declarat Sabriela Sas, managerul Gaby`s Models Agency. Nu este singurul model lansat de agenţia sătmăreană. Filomena Chifor a fost desemnată Mis World România în anul 2001, Ioana Boitor - Miss World, locul II, în 2006. Cristina Lazăr, un top model internaţional, a reuşit să atragă privirile designerilor din Grecia, unde s-a şi stabilit.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite