Gardoş neagă acuzaţiile aduse de presa de scandal: „Vreau să fiu lăsat în pace, să-mi văd de cariera mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Stelei, sătmăreanul Florin Gardoş, este revoltat pe presa de scandal, deoarece, susţine fotbalistul, aceasta îi strică imaginea. El este convins de faptul că cineva a pus-o pe „domnişoara blondă” să îl agaţe pe Facebook şi neagă faptul că ar fi invitat-o la cafea.

UPDATE: vineri, ora 14.20

Supărat foc pe cei de la Can-Can, Florin Gardoş neagă că ar fi adevărate cele scrise într-un articol publicat marţi pe pagina web a ziarului. El spune că nu a vrut să agaţe nicio blondă pe Facebook şi că, pur şi simplu, a răspuns unui suporter care l-a felicitat după un meci de fotbal. Tânărul susţine că tot ce vrea este să fie lăsat în pace să-şi vadă de carieră.
„Ceea ce a apărut în acel tabloid este în mare parte minciună. Conversaţia a avut loc, într-adevăr, după meciul cu Bistriţa, dar nu am intrat eu în discuţie cu nimeni. Acea persoană mi-a  dat un mesaj şi m-a felicitat pentru prestația din meciul care tocmai trecuse şi eu i-am răspuns cum răspund fiecărui suporter care îmi dă mesaje  pe Facebook. Nu ştiam ce vârstă are, nu ştiam nimic despre ea. A continuat o discuţie normală. Nu am invitat-o la cafea la mine, defapt nu am invitat-o nicăieri, şi nu înteleg ce au cu mine aceste persoane şi de ce vor să-mi facă rău şi să-mi strice imaginea. E clar că acea persoană a fost pusă de cineva să intre în discuție cu mine. Îi rog să mă lase în pace, să-mi văd de treabă şi de carieră”, a declarat fundaşul exclusiv pentru Adevărul de Seară Satu Mare.
În altă ordine de idei, Gardoş spune că este pregătit cu dovezi să atace ziarul dacă va mai fi luat la puricat. El a păstrat întreaga conversaţie cu Anda, iar dacă va fi nevoie, va merge până în instanţă pentru a-şi păstra renumele.

Miercuri, ora 15.17


Mult râvnitul fundaş al Stelei, sătmăreanul Florin Gardoş deja a ajuns în vizorul presei de scandal din capitală. Un articol publicat ieri în Can Can îl arată pe sătmăreanul de numai 23 de ani ca fiind un agăţător de purişance pe Facebook.

Gardoş a fost pictat ca fiind un agăţător de purişance în ziarul Can Cand e ieri.
Potrivit Can-Can «Fotbalistul Stelei a stat până la patru dimineaţa în discuţii cu o blondă cu zece ani mai în vârstă decât el. Florin Gardoş, unul dintre puţinii stelişti cu evoluţii lăudate în acest sezon, îşi face timp şi pentru distracţii. După meciul cu Gloria Bistriţa, fundaşul stelist nu a avut somn şi s-a băgat la o sesiune de "agăţat" pe Facebook. După un trial printre mai multe doamne sexy, a ales-o pe Anda, o blondă cu zece ani mai în vârstă decât el. "Dulcegăriile" dintre ei au început aproape de ora trei dimineaţa, au durat aproximativ o oră şi totul s-a finalizat cu un schimb de ID-uri de messenger. Gardoş a uitat că se afla de trei ani într-o relaţie cu o fată din Satu Mare, rămasă în oraşul natal pentru a lucra şi a stabilit deja o viitoare întâlnire cu Anda. Dar a avertizat-o pe blonda că va mai avea de aşteptat, dată fiind perioada agitată pentru Steaua. "Nu e problemă când ne găsim, aşteptarea înseamna plăcere", i-a răspuns stelistului partenera de flirt nocturn.» se arată în materialul publciat de Can-Can.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite