Satu Mare: Sătmăreanul Marius Onuc dă “Bună Dimineaţa!” unei ţări întregi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Sătmăreanul Marius Onuc dă “Bună Dimineaţa!” unei ţări întregi
Satu Mare: Sătmăreanul Marius Onuc dă “Bună Dimineaţa!” unei ţări întregi

De câtva timp, Marius prezintă programul de dimineaţă de la Radio InfoPro, “Expresul de România” fiind cotat printre cei mai buni DJ de radio din tânăra generaţie


De câtva timp, Marius prezintă programul de dimineaţă de la Radio InfoPro, “Expresul de România” fiind cotat printre cei mai buni DJ de radio din tânăra generaţie
Chiar dacă este tânăr, are doar 24 de ani, în orice caz Marius nu poate fi suspectat de lipsă de experienţă în radio. Înainte să ajungă să prezinte emisiunea de dimineaţă de la unul dintre cele mai ascultate radiouri din România, Marius a fost una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de la Radio Transilvania Satu Mare.

A început să  facă radio încă din liceu când de fapt dorea să devină actor. “Dar cum niciodată socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg, am ajuns să lucrez peste vară la Radio Transilvania Satu Mare ca sunetist. Eram un mare ascultător şi eram foarte încantat de tot ce se întampla acolo: multe butoane, muzică, nebunie! Mai apoi, directorul radioului la acea vreme a dat dovadă de o mare îndrăzneală, când pe 1 aprilie 2000 a propus să fac schimb, pentru o zi,  cu unul dintre DJ-ii de acolo şi asftel am avut prima experienţă în faţa microfonului.  Îmi aduc aminte că în momentul în care mi s-a făcut semn că sunt On Air, m-am ascuns sub masă! Cam asta a fost prima mea intervenţie! Parcursul a fost unul bun şi astfel am rămas singur pe emisiunea de dedicaţii.”ne spune simpaticul prezentator.

Marius a rămas şi cu nostalgia serilor în care intra în direct cu zeci de ascultători, cu dimineţile de weekend cu miros de cafea, de studioul în care intra în fiecare zi şi de colegii, care i-au devenit o a doua  familie.

Marius este singurul sătmărean care a ajuns la un radio din Bucureşti


De la emisiunea de seară pe care a realizat-o la Radio Transilvania Satu Mare, Marius Onuc a trecut la matinal. De aceasta dată, el se trezeşte cu noaptea-n cap pentru a spune „Bună Dimineaţa!” unei ţări întregi, deoarece tânărul sătmărean a ajuns la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio de la nivel national. “Am ajuns aici in cel mai simplu mod. Mă gândeam să-mi încerc norocul la radiourile din Bucureşti, iar într-o seară în timp ce îl aşteptam pe fratele meu m-am hotărât să trimit CV-ul. În dimineaţa următoare aveam deja câteva oferte, iar în două săptămâni din acel moment viaţa mea s-a schimbat radical. Am avut curajul să las în urmă oraşul în care am crescut, casa mea, familia, prietenii, colegii şi să mă mut tocmai în Capitală. Cred că am făcut cea mai bună alegere. Îmi place Bucureştiul pentru că iubesc agitaţia, mişcarea. Mă stimulează!” ne spune Marius.

Ascultătorii au fost obişnuiţi să îl audă în fiecare zi de la 10.00 la 14.00, dar se pare că şi-a luat rămas bun de la emisiunea “Ascultă aici”, ascultătorii Radio InfoPro călătorind alături de el în “Expresul de România”. “Am trecut la programul de dimineaţă, de la 7.00 la 10.00. Emisiunea acesta presupune mai multă responsabilitate, punctualitate şi spontaneitate” spune Marius. Sătmăreanul prezintă şi„Romanian Top 20”, emisiunea din fiecare sâmbătă, de la orele 18.00 în care a avut invitaţi vedete din toate domeniile. De la Monica Columbeanu, Valentina Pelinel, Alina Plugaru, Elena Gheorghe, până la Victor Ponta, Leonard Doroftei, Cătălin Botezatu sau Mihai Mărgineanu. “Vedetele au experimentat rolul de DJ Radio InfoPro, am vorbit despre viaţa lor şi am fredonat împreună melodiile lor preferate. A fost o experienţă foarte interesantă.” încheie Marius.

Ce-i place
Îi place să asculte muzică, să călătorescă sau să lenevească în pat în weekenduri. “De asemenea, îmi plac filmele de groază şi nu în ultimul rând...mâncarea ardelenească, de preferinţă cea gătită de mama.” spune Marius
Ce nu-i place
Nu îi plac oamenii care fac afirmaţii pe care nu le pot susţine cu argumente.

Care este cel mai mare vis al tău pe plan profesional şi care sunt ambiţiile tale pe viitor?

M.O -Îmi trăiesc deja visul. Să lucrezi la un radio naţional, cu cea mai mare acoperire, să te auzi în 37 de oraşe, e o împlinire enormă pentru mine. Însă, bineînţeles că nu ma voi opri aici. Îmi doresc să mă surprind şi să surprind. Chiar pentru  această toamnă pregătesc o surpriză despre care nu pot să vorbesc încă.
Ce admiri cel mai mult la o femeie?
M.O - Îmi plac femeile inteligente, curajoase şi echilibrate.

Profil

Născut: 30 octombrie 1984 Baia Mare

Studii: Colegiul Naţional “Ioan Slavici” Satu Mare

Familie: Necăsătorit

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite