Sătmăreanca lovită de tren, internată la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a murit în urma impactului
Femeia a murit în urma impactului

Denisa Molnar a suferit mai multe fracturi şi traumatisme şi are nevoie de intervenţii chirurgicale. Sătmăreanca de 36 de ani, rănită grav în accidentul feroviar de vineri produs la pasajul de la Botiz este internată la Spitalul din Baia Mare la secţia de Reanimare.

După ce iniţial femeia a refuzat tratamentul, ea a acceptat în cele din urmă să primească ajutor medical. „Femeia a ajuns la noi cu fracturi cervicale C2-C3, fractură de femur şi alte răni. Leziunile corporale sunt grave, iar în primă instanţă a refuzat orice fel de tratament. Era într-o stare negativă, probabil a căzut într-o depresie. Trebuia operată la picior, însă a refuzat. Acum şi-a mai revenit. Starea ei de sănătate e stabilă, iar femeia e conştientă şi mai liniştită. Noi o supraveghem şi sperăm să putem interveni şi chirurgical acolo unde este nevoie. Trebuie să o investigăm şi la tomograf să vedem leziunile cervicale“, a declarat Gheorghe Budulan, medicul şef al Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

Tractorul în care se afla Denisa împreună cu soţul ei Vasile a fost lovit de trenul 4323 care circulă pe relaţia Satu Mare-Apa. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc. Tractorul a fost pur şi simplu împins de garnitura de tren la aproximativ 100 de metri de la locul impactului. Reprezentanţii CFR Satu Mare spun că accidentul s-a produs din vina tractoristului care nu a fost atent la trecerea de cale ferată.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite