Șase răniţi grav într-un accident rutier în localitatea Vama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase persoane cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani sunt internate la Spitalul Județean din Satu Mare în stare gravă după ce, azi dimineață la ora 10.30, au fost implicate într-un grav accident de circulație în localitatea Vama.

Un şofer de 20 de ani a pierdut controlul maşinii, în care se aflau alţi trei tineri şi a intrat pe contrasens lovind în plin o altă maşină care circula regulamentar.

Polițiștii susțin că vinovat de producerea accidentului este șoferul de 20 de ani

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care șoferul de 20 de ani circula.   În urma accidentului şoferul imprudent şi alţi trei tineri cu vârste de la 18 la 20 de ani au fost grav răniţi.
În cealaltă maşină, care circula regulamentar, şoferul de 34 de ani şi  un alt pasager de 45 de ani au fost grav răniţi. La locul accidentului pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea persoanelor prinse sub fiarele contorsionate. Cei șase răniţi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Satu Mare. În urma accidentului cele două autoturisme au fost distruse în proporție de 65 %, iar valoarea pagubelor a fost estimată la aproximativ 30.000 RON.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite