Sărbători fără prime pentru bugetari-Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai importante titluri din presa locală
Cele mai importante titluri din presa locală

Din cauza crizei, instituţiile publice din judeţ nu au alocat fonduri pentru premierea angajaţilor şi contrabandiştii de ţigări din lotul Cocian– Dieneş au fost eliberaţi, sunt principalele titluri din ediţiile de azi a ziarelor locale.

Bugetarii din judeţ şi-au luat deja gândul de la primele consistente care se acordau în trecut. Pe lângă tăierea primelor, bugetarii sunt nemulţumiţi de diminuarea salariilor pe luna noiembrie, după ce au fost trimişi forţat în concedii fără plată. Doar angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean şi ai Direcţiei Agricole mai speră într-o minune. Nu o duc mai bine nici primăriile din judeţ, care se văd şi ele obligate să renunţe la prime. În schimb, în mediul privat, patronii nu au uitat de angajaţii lor, acordându-le prime mai mari sau mai mici, după posibilităţi, scrie Gazeta de Nord Vest.

Contrabandiştii de ţigări nu au voie să părăsească ţara

Contrabandiştii de ţigări din lotul Cocian–Dieneş au fost puşi în libertate. Curtea de Apel Oradea le-a făcut un cadou de Crăciun celor cinci inculpaţi trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea, Biroul Satu Mare. Cei cinci sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat în scopul săvârşiri de infracţiuni grave, contrabandă calificată şi dare de mită. Împotriva lor a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi ţara. Instanţa le-a atras atenţia inculpaţilor că în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin se va lua faţă de aceştia măsura arestării preventive. Decizia a fost comunicată Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Poliţiei municipiului Satu Mare, Serviciului Paşapoarte Satu Mare şi Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite