Sărbătoarea zilei oraşului a început încă de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serbarea zilei oraşului a început încă de aseară pentru mulţi dintre sătmăreni. Corturile şi terasele montate în Piaţa 25 Octombrie au fost luate cu asalt de localnici, cu toate că marea sărbătoare începe abia de azi.

      Aşteptând cu nerăbdare Ziua Oraşului în fiecare an, sătmărenii au început să sărbătoarească încă de ieri pe terasele proaspăt montate de pe platoul 25 Octombrie.
     În speranţa că vremea bună se va menţine până după terminarea programelor culturale din centrul oraşului, sătmărenii profită de această ocazie şi ies în oraş la o friptură bună şi o bere rece.
     Comercianţii spun că dacă vremea bună se va menţine, cu siguranţă nu vor avea timp de răsuflare toată ziua.

image

„Sperăm să fie vreme bună şi mâine şi ca oamenii să iasă prin oraş, pentru că din nefericire în ultimii ani a plouat de fiecare dată la zilele oraşului”, spune Nicoleta andor, comerciant.
    Inspectorii din cadrul Biroului de Control Comercial şi Autorizaţii de Funcţionare (BCCAF) din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare au început încă de ieri controalele la standurile şi terasele din centru pentru a asigura bunul demers al lucrurilor pe tot parcursul sărbătorii.
    În ceea ce priveşte situaţia standurilor şi a teraselor, aseară încă nu s-au arătat probleme sau abateri de la normele stabilite, ne informează Kiss Bertalan – inspector de specialitate.

    Pe parcursul întregii zile, în centrul oraşului se vor afla pe teren atât poliţişti comunitari, cât şi jandarmi care vor asigura liniştea şi siguranţa publică.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite