Sărbătoare în ritm de salsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loga Dance School a aniversat un an de cursuri de salsa alături de vicecampionii naţionali de salsa Bogdan Nistorică și Carolina Căpitan. La petrecere a fost prezentă şi fosta concurentă de la ”Dansez pentru tine”, Alexandra Seleș.

Peste 100 de sătmăreni, clujeni și orădeni s-au distrat la primul Salsa Show Dance organizat în acest an la Loga Dance School. Cei prezenți au avut parte de un show de salsa cu Bogdan Nistorică și Carolina Căpitan, vicecampioni naţionali. Petrecerea a început la ora 21.00 și s-a închjeiat la ora 3.00, perioadă în care cursanții și invitații acestora s-au distrat pe cinste. Carolina Căpitan și Bogdan Nistorică au încins atmosfera cu o serie de dansuri, după care a urmat surpriza serii: un vals cu totul special, în stil american, combinat cu free style. Timp de 7 minute, Loga Lorant, adminsitratorul școlii, și invitata specială, Alexandra Seleș, i-au lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi.

image

Alexandra, care a participat la „Dansez pentru tine“, este înscrisă la cursurile de salsa, iar faptul că a fost invitată să întreţină atmosfera a onorat-o. „Mă simt bine aici la școală, iar faptul că am fost invitată să prezint cu Lorant dansul serii, e o deosebită onoare pentru mine. Mi-a făcut plăcere și sper că am reușit să trezim interesul cât mai multor mirese. Chiar recent am pregătit-o pe sora mea geamănă pentru nunta ei”, spune Alexandra.

Emoții și succes

”Trebuie să recunosc că am emoții, deoarece pentru prima oară voi dansa acest vals free style. Sper să prindă la public și să avem cât mai mulți miri și mirese”, spune el. Deși au fost copleșiți de emoții, Alexandra și Lorant au făcut show de nota zece, cel puțin publicul a apreciat dansul cu un val imens de aplauze.

image

Spectatorii, majoritatea cursanți ai școlii Loga Dance și ale altor două școli din Cluj Napoca și Oradea, nu doar au asistat la show dance, dar au și dansat toată noaptea.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite