Săptămâna familiei, săptămâna fără TV la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi a început campania "Săptămâna familiei, săptămâna fără TV"
Astăzi a început campania "Săptămâna familiei, săptămâna fără TV"

Astăzi a început campania „Săptămâna familiei, sătpămâna fără TV“, o săptămână fără TV şi cu multe activităţi recreative pentru copii şi părinţi . Timp de 7 zile, participanţii la campanie vor renunţa la televizoare şi vor opta pentru diferitele activităţi de timp liber în 14 oraşe simultan.

Astăzi a început campania „Săptămâna familiei, sătpămâna fără TV“, o campanie ce se desfăşoară simultan în 14 oraşe. La nivelul municipiului, campania este organziată de omul de afaceri Aurel Răcăuţan, care susţine campania sub sloganul „Ştiai că televizorul, prin conţinutul neadecvat pe care îl promovează uneori, poate propaga, în rândul copiilor atitudini antisociale precum dezinhibiţia, desensibilizarea faţă de victime, afectarea operaţionalităţii sistemului cognitiv, învăţarea de tehnici de agresiune?“
„Pentru a convinge părinţii şi copii să stingă televizorul în această săptămână, vom desfăşura diferite activităţi în aer liber şi vom ruga părinţii ca în această perioadă să nu folosească televizoarele şi nici calculatoarele sau dacă o fac să limiteze timpul”, a declarat Aurel Răcăuţan.
Pe parcursul campaniei se vor efectua vizite la muzee, grădini zoologice şi botanice, simpozioane la bibliotecile judeţene cu diferite tematici, în special legate de campanie, ieşiri în parcuri unde se vor organiza concursuri de cros, desen pe asfalt, sărit coarda sau de majorete. Aceste acţiuni vor fi surprinse în imagini şi filmuleţe care, la final, vor participa la un concurs online unde participanţii vor fi premiaţi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite