Şanse minime de viaţă pentru cea de-a patra victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două maşini s-au ciocnit frontal/ foto Arhivă ADS
Cele două maşini s-au ciocnit frontal/ foto Arhivă ADS

Ioan Morar, de 43 de ani se zbate între viaţă şi moarte, medicii băimăreni fiind destul de rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire. Acesta a fost transportat ieri de urgenţă la Spitalul din Baia Mare, fiind în comă de gradul al II-lea.

Ce-a dea patra victimă a accidentului produs duminică dimineaţa pe DN 19, între Carei şi Petreşti, eveniment rutier în care trei persoane şi-au pierdut viaţa, a fost transportată ieri de urgenţă la spitalul din Baia Mare. Ioan Morar, de 43 de ani este în comă de gradul II, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire.

Şoseaua morţii 

Trei persoane şi-au pierdut viaţa iar o alta se află internată în spital în stare gravă în urma unui accident de circulaţie petrecut duminică dimineaţă la ora 3.20 între localităţile Carei şi Petreşti.
Bianca Popovici, de 20 de ani, din Carei a adormit la volan şi a intrat pe contrasens ciocnindu-se frontal cu un autoturism care circula dinspre Satu Mare spre Oradea şi în care, pasageri erau trei bărbați. În urma impactului ambii șoferi, Bianca Popovici și Vasile Marinca Damian, de 35 de ani, și un pasager Ioan Tontea, de 34 de ani, au murit pe loc. Singurul supraviețuitor al accidentului, Ioan Morar, de 43 de ani, este internat la Spitalul Județean din Baia Mare în stare stare gravă.
Cei trei bărbați sunt din localitățile Racșa și Orașu Nou. Unul dintre ei, Ioan Tontea, ar fi împlinit 34 de ani pe data de 8 ianuarie. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite