Samuel Ţânţaş a fost instalat azi subprefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instalarea oficială a fost făcută azi de prefectul Radu Giurcă, după ce săptămâna trecută, preşedintele României a semnat numirea lui pe postul de subprefect. Alin Dan se întoarce pe postul de jurist la ITM Satu Mare.

Toţi şefii de deconcentrate au fost prezenţi azi, începând cu orele 14.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Satu Mare, unde a avut loc instalarea oficială a noului subprefect, Samuel Ţânţaş.
Acesta a depus jurământul de credinţă şi a promis că se pune în sprijunul cetăţeanului. "Doresc să transmit un mesaj foarte deschis şi direct, îi asigur pe cetăţeni că voi avea uşa deschisă pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă", a spus noul subprefect.
 

Samuel Ţânţaş,de 32 de ani,  fiul omului de afaceri Vasile Ţânţaş, aflat în top 500 cei mai bogaţi oameni din România, a fost directorul de cabinet al prefectului. Este de profesie jurist, este căsători şi are un copil. Începând de azi va circula cu maşina de serviciu, iar şoferul Prefecturii îi va duce la toate şedinţele oficiale.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite