Satu Mare: Aproape o mie de fani la Samfest Rock(VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Aproape o mie de fani la Samfest Rock(VIDEO)
Satu Mare: Aproape o mie de fani la Samfest Rock(VIDEO)

Formaţiile cele mai tari din Germania, Norvegia, Italia au făcut senzaţie pentru sutele de fani veniţi din toate colţurile ţării. Pe parcursul celor două zile, atmosfera a fost incendiară în Zona de Agrement "Someş " Satu Mare

Aproape 1000 de rockeri din toate colţurile ţării au participat, timp de două zile, la cel mai mare festifal de rock organizat la Satu Mare. Vineri şi sâmbătă, până noaptea târziu, trupe din Germania, Norvegia, Italia au înnebubit iubitorii de rock cu cele mai tari piese ale lor. Lumea s-a simţit bine, timpul a ţinut cu sătmărenii. Concluzia trasă de organizatori a fost că spectacolul a ieşit mai mult decât bine, dovadă fiind numărul mare de rockeri veniţi din cele mai îndepărtate colţuri ale ţării.
Vineri a fost ziua de debut a festivalului, când sute de rockeri şi-au amplasat corturile în incinta Zonei de Agrement “Someş” Satu Mare.

Locul s-a transformat într-un adevărat camping de vară. Iubitori ai muzicii rock din Iaşi, Braşov, Timişoara, Hunedoara au călătorit ore întregi cu trenul pentru a putea lua parte la festival. Trupa Evergrey din Suedia, care a concertat în prima zi a făcut un adevărat spectacol. Muzica lor i-a înnebunit pe fani, dezlănţuindu-i în faţa scenei. “Am călătorit 11 ore cu trenul, vin din Orăştie. Este trupa mea favorită. Nu-mi vine să cred că am reuşit să stau vineri seara cu ei la bere. Ne-am simţit bine. Tot respectul pentru organizatori”, a declarat Alexandru Berdea.

Lume multă şi la Agathodaimon din Germania

Vineri, spectacolul s-a încheiat puţin peste ora 00.00. Terasele au fost pline de rockerii insomniaci. În schimb, sâmbăta, abia pe la ora 16.00 rockerii au început să îşi facă apariţia în faţa scenei, cu toate că spectacolul începuse de mai bine de o oră. Trupa mult aşteptată a fost Agathodaimon din Germania. Pe ritmul lor, fanii s-au dezlănţuit în adevărat sens al cuvântului. Melodiile lor au fost fredonate în cor şi mare a fost durerea când preferaţii lor s-au retras de pe scenă. Senzaţie au făcit şi cei de la Communic din Norvegia.

Sute de kilometri până în Satu Mare

Încă de miercuri, zeci de fani ai rockului s-au urcat în tren pentru a ajunge la timp la festival. Au străbătut kilometri întregi pentru a nu-i rata pe favoriţi. “Am venit cu trenul tocmai din Braşov. Trebuie să recunosc că este prima participare a mea la Satu Mare, dar nu îmi pare rău. Spectacolul a fost pe cinste, trupele mai mult decât beton, iar organizarea de nota 10”, a declarat Andrei Caraş.

A cincea ediţie

Festivalul samfest Rock, devenit deja tradiţie la Satu Mare a ajuns la a cincea ediţie. Organizatorii au fixat un preţ accesibil la biletul de intrare, iar succesul a fost garantat. “Au fost aproape 1000 de persoane. Ne bucurăm de succesul festivalului”, a declarat Maria Magdalena Matei, referent al casei de Cultură “G.M. Zamfirescu”, organizator al festivalului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite