Sălile de fitness,aglomerate de sătmărence

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sălile de aerobic sunt luate cu asalt de doamne şi  domnişoare
Sălile de aerobic sunt luate cu asalt de doamne şi domnişoare

Peste 100 de femei petrec zilnic câteva minute bune în sălile de sport. Preţul unui abonament variază între 60 şi 150 lei, în funcţie de ora de antrenament, sala sau durata pregătirii. Dacă bărbaţii din Satu Mare nu dau o importanţă prea mare aspectului fizic, sătmărencele nu ratează ocazia de a petrece câteva ore în sălile de aerobic. Aşa se face că, în fiecare zi, cele câteva locuri unde se practică fitness sau aerobi



Numărul clientelor fidele creşte de la o lună la alta. „Avem zile când, într-un interval orar, nu mai avem locuri disponibile în sala de fitness“, a declarat Edina Uveghes, instructoare la Fitland. Aici, zilnic, peste 100 de femei îşi petrec timpul liber făcând sport. „Este bine pentru sănătarea noastră şi mai ales pentru aspectul fizic. Merg săptămânal la aerobic şi pot spune că face mai bine decât zeci de diete“, a declarat Erica Ban, o sătmăreancă.

Step, aerobic şi arderea grăsimilor

În funcţie de preferinţe, sătmărencele au o gamă complexă de exerciţii, de unde pot alege. Cea mai populară sală de aerobioc din Satu Mare, Fitland, este umplută zilnic la refuz. „Fetele vin pentru mişcare, ştiu că la mine totul se petrece la turaţie maximă. Indiferent dacă este vorba despre step, aerobic, arderea grăsimilor sau alte genuri de exerciţii, ele se simt bine în aceea oră de antrenament“, a declarat Emoke Kerekes, manager şi antrenoare de fitness  la Fitland.

Aparatele de forţă, o alternativă

Femeile care vor să pună şi masă musculară, pot alege sălile cu aparate specifice. Nici acestea nu duc lipsă de clienţi. „Antrenamentele depind de la persoană la persoană, în funcţie de ce se urmăreşte“, spune Johann Merk, instructor de fitness.
Pe lângă orele de fitness, este recomandat şi o dietă corespunzătoare, însă doar în cazurile în care persoanele vor să obţină rezultate în cel mai scurt timp. Este foarte important să faci mişcare, trebuie însă să ţii cont şi de alimentaţie. Este recomandat să nu mâncăm multe grăsimi, dulciuri şi pâine“, spune Sorin Tamba, instructor de fitness la Alma SPA Center.
Preţurile unui abonament pentru o lună, la o sală de fitness, se ridică între 60 şi 150 de lei, în funcţie de tipul de abonament, tipurile de exerciţii, şi bineînţeles, de locaţie.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite